menu

Bleeding Edge (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC / Xbox One
Fighting / Action
multi player / online

Ontwikkeld door Ninja Theory
Uitgegeven door Xbox

Ervaar een unieke multiplayer ervaring die combo-combat combineert met dynamische third-person actie. Werk samen en voer krachtige synergetische aanvallen uit om een niet te stoppen kracht te worden en je vijanden voor te blijven. Bevries vijanden, versloom de tijd, beheers geesten, berijd raketten en laat opwindende gitaarsolo's los, in een snel maar strategisch vechtsysteem dat techniek, timing en teamwork beloont.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=tZVZ1s48m0E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
SeptuSword
Een super lege en kale variant op Overwatch. Gemaakt door een klein team binnen Ninja Theory, voelt ook bijna aan als een indie game en gamepass filler, gewoon omdat het kan.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:28 uur

geplaatst: vandaag om 22:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.