Robotics;Notes ELITE (2014)

1 stem

PlayStation 4 / PlayStation Vita / PC / Nintendo Switch
Adventure

Ontwikkeld door 5pb. en Mages.
Uitgegeven door 5pb. en Spike Chunsoft

In deze uitgebreide versie van Robotics;Notes volgen we wederom de avonturen van Kaito Yashiyo als lid van de Robot club. Wanneer Kaito erachter komt dat één van zijn medestudenten het brein is achter zijn favoriete fighting game, besluit hij samen met haar een robot te bouwen. Zo wordt hij geïntroduceerd aan de eclectische leden van de Robot Club. Dit keer met nieuwe modellen, functies, opties, extra events, scènes, en een uitgebreide, gereconstrueerde verhaallijn.

Deze VN in het Steins;Gate universe ook opgepikt vandaag, in een "double-pack" met Dash. Sinds kort in het westen verschenen, was lang Japan-exclusief, denk ik.