Galerians (1999)

PlayStation

Ontwikkeld door Polygon Magic
Uitgegeven door Crave en ASCII

500 jaar in de toekomst... Je wordt wakker in een soort ziekenhuis, waar ze een of ander freaky experiment op je uit aan het voeren zijn. Zonder geheugen of enige kennis van wat of wie je bent, heb je, voordat je het beseft, jezelf bevrijdt met waanzinnige psychische krachten. Wat volgt is een zoektocht naar je oorsprong, die onlosmakelijk lijkt verbonden met het nieuwe regime in deze dystopische toekomst.

Imperial Figure
Oh ja dit spel was meesterlijk, maar 1 van mijn cd's hield ermee op dus dat was balen.
Zal hem even opnieuw in de winkels zoeken, jammer trouwens van het vervolg/2e deel want dat leek echt nergens op.

avatar van Donkerwoud
Ik weet niet zo goed wat ik er van vind. Het had een meesterlijke sfeer als een soort Resident Evil met toffe psychische krachten, maar het was toch ook wel weer erg raar bij sommige stukken. Ik herinner me een eindbaas met een paraplu ofzo. Nooit uitgespeeld, omdat ik een beetje naar werd van de sfeer.