menu

Mordhau (2019)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Action
online

Ontwikkeld door Triternion
Uitgegeven door Triternion

Betreed een hectisch slagveld van maximaal 64 spelers, als huurling in een keiharde middeleeuwse wereld. Ervaar brute melee gevechten, van kleinschalige conflicten tot een totale oorlog, in modes zoals Frontline en Battle Royale. Vecht tegen vijanden samen met je vrienden in de coöperatieve Horde-modus, of oefen je vaardigheden offline tegen de AI. Creëer een eigen personage, verbeter je verdedigings- en aanvalsmanoeuvres en ontwikkel een unieke stijl.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=nFpoDlH6Sxs

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Duke Nukem
Breng dit spel uit op de PlayStation 4 aub Triternion!

Gast
geplaatst: vandaag om 14:50 uur

geplaatst: vandaag om 14:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.