menu

Whispers of a Machine (2019)

mijn stem
geen stemmen

Android / Apple iOS / Macintosh / PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Clifftop en Faravid
Uitgegeven door Raw Fury

In dit nordic noir sci-fi verhaal volgen we Vera, een cybernetisch verbeterde speciale agente die een reeks moorden moet onderzoeken. Deze brute moorden verdoezelen echter een sinistere waarheid. Als agente van het Central Bureau is Vera uitgerust met een geavanceerde nano-stof genaamd Blue. Deze zeldzame en gewilde technologie stelt haar in staat bovenmenselijke vaardigheden te ontwikkelen die. Maar terwijl ze probeert te infiltreren bij de verdachte groep fanatici, die zich inzetten voor het creëren van een AI-superintelligentie, wordt haar eigen verleden in twijfel getrokken.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=9D4ZMe6AtQk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Maar heel eventjes op gehad - maar zag er niet slecht uit, Wat meteen opviel - de keuzes die in de dialogen zitten en je houding t.o.v mensen e.d (en blijkbaar keuzes in het spel hoorde ik gisteravond van een vriend) hebben dus ook effect op het verloop van het spel en er zijn diverse eindes. Iets wat je toch niet zo heel erg vaak ziet in het 'klassieke' point 'n click Graphic Adventure genre. Ik ben blij dat dit genre toch nog redelijk populair en in leven wordt gehouden dankzij de Indie games scene.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:48 uur

geplaatst: vandaag om 10:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.