menu

Fireworks Mania: An Explosive Simulator (2020)

mijn stem
geen stemmen

PC
Simulation
single player

Ontwikkeld door Laumania
Uitgegeven door Laumania

Is één dag in het jaar niet voldoende voor je? Met deze sandbox simulator kun je heel het jaar door de mooiste vuurwerkshows samenstellen en de lucht in knallen. Verschillende soorten vuurwerk zijn beschikbaar: van potten en pijlen tot knalvuurwerk. Diverse effecten moeten bijdragen aan de realisme. Zo zul je een knal ervaren wanneer je niet genoeg afstand neemt, en kun je een kettingreactie veroorzaken wanneer je vuurwerk in aanraking komt met ander vuurwerk.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Jaaa mooie gepaste toevoeging voor oudjaarsdag, Winkelwagentje!

avatar van Manny Calavera
Grappen dat dit spel in special edition dan S.E.
Fireworks Mania: An Explosive Simulator had geheten en in Enschede was geproduceerd zijn zeker wat misplaatst?

avatar van Sinner
Nee. Enkel een paar jaren te laat. Ze zouden effectiever zijn geweest de dag na het drama zelf toen het nog een uitdovend knalfuifje was.

...maar ach. Met wat geluk verliezen er vanavond ook weer enkele stoere jongens wat lichaamsdelen, en wat dronken rakkers met de een of andere goedgemikte vuurpijl hun huis, dus het kan nog wel enigszins.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:39 uur

geplaatst: vandaag om 02:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.