menu

Globesweeper: Hex Puzzler (2019)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PC
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Incandescent
Uitgegeven door Incandescent

Dit spel neemt het concept van Mijnenveger en past het toe op een globe, waardoor het een volledig nieuw puzzelconcept wordt. Het spel bevat 92 uitdagende puzzels.

zoeken in:
avatar van Finidi
4,0
Oeh, nog een mijnenveger/hexcells variant! Maar in deze game zijn de vakken geprojecteerd op ‘n globe, waardoor het nog weer wat anders speelt. Verder gewoon de standaard mechanics, kun je ook m’n Tametsi mening voor lezen. Deze is ook weer prima. Wel wat vervelende achievements, waar je de levels zonder een enkele fout moet doorspelen. Maar de levels zijn erg groot, en zeker omdat je alleen links (geen bom) en rechts (wel bom) klikt is het gemakkelijk om dat één keer te verprutsen in de 2000 vakken van het laatste level. Dat maakte dat er wel een gevoel van frustratie overbleef toen ik het spel uitgespeeld had.

4/5

Gast
geplaatst: vandaag om 13:49 uur

geplaatst: vandaag om 13:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.