Dungeon Hunter Champions (2018)

1 stem

Android / Apple iOS / PC
Action / RPG

Ontwikkeld door Gameloft
Uitgegeven door Gameloft

Welkom in de wereld van Multiverse, een wereld waar een geheimzinnige duistere macht genaamd "The Invoker" een vloek van "corruption" heeft los gelaten. Verzamel meer dan 200 helden, train ze, bekleed en bewapen ze en ga de strijd aan met de Invoker. Daarnaast kun je jezelf testen in player-vs-player, of vijf-tegen-vijf MOBA gevechten. Ook kun je Raids voltooien om je karakters zo sterk mogelijk te maken.

avatar van Mithrandir
Deze game was een totale verrassing nadat ik deze toevallig tegen het lijf liep op Steam, het is een beetje van alles en nog wat: RPG, Strategy, PVP, PVE en MOBA (ala Heroes of the Storm en League of Legends).
Alleen vind ik deze met zo'n diverse gameplay, charmanter overkomen dan eerder genoemde en vergelijkbare games. Heb nu sinds gisterenavond veel MOBA en Raids gespeeld voor de ranking en resources verzamelen om te kunnen blijven spelen, je hebt maar een beperkt aantal energy per dag, dus om nonstop te blijven spelen moet je met strategische zetten en battles meer energy vrij spelen. De resources ben ik aan het verzamelen, om karakters te levelen en om skins te sparen.
Heb nu in de 2 dagen dat ik hem speel (ook op de phone) 8 karakters gekleed, geleveled tot level 22 en zo sterk mogelijk gemaakt, zodat sommige die zich in mijn low level, nu player level 10, zich in mijn defense party verslikt hebben haha, wat alleen maar goed voor mijn ranking op de leaderboards is.
Maar toffe game, hier zal ik lang mee bezig zijn, net zoals met Heroes of the Storm.