menu

Zombie Army 4: Dead War (2020)

mijn stem
3,30 (5)
5 stemmen

PC / Xbox One / PlayStation 4 / Google Stadia / Nintendo Switch
Shooter
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Rebellion
Uitgegeven door Rebellion

Hitlers hordes zijn terug! Afschuwelijke occulte vijanden, epische wapens en een huiveringwekkend nieuw verhaal voor 1-4 spelers wachten op je in het Europa van de jaren 1940. Vecht om de mensheid te redden van een ondode ondergang. Het verzet heeft zombie-Hitler verslagen en de hel in gesmeten, maar de doden verrijzen opnieuw, met nog meer honger dan eerst. Ga verder met de alternatieve geschiedenis van de Zombie Army Trilogy in enorme nieuwe levels en ontdek een sinister plan dat de Survivor Brigade naar Italië en verder brengt. Bouw de vechter van je keuze en zet de kracht van vuur, bliksem en goddelijke essentie in om je wapens te upgraden en terug te vechten tegen de doden. Als de horde je omsingelt, scheur je ze aan stukken met verbeterde mêleegevechten en vette take-down moves.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=MYcie-c3ZWc

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Hahaha deze trailer is zoooo over the top...Lijkt me best een toffe game eigenlijk, ik vond de mechanics van Sniper Elite iig fijn en dit is in hetzelfde genre, van dezelfde makers so what could possibly go wrong

Lijkt me super vet. De collectors edition voor ps4 besteld.
Die zombie haai is supetvet, gaat mooi staan op mijn pro

avatar van KoomBa
Ik heb net de Trilogy aangeschaft, ik loop achter !

avatar van Sinner
Niets zegt 'buy this shit' zo mooi als de replica van een zombie haai. Helaas geen geld en nog nooit keurig door Zombie Army Trilogy heen gegaan wegens een gebrek aan kunde en destijds ook doorzettingsvermogen. Ook al vond ik hem wel leuk en de setting ook erg vet (nog net voor de overdaad aan Zombiegames, series, films e.d).

Mocht ik die s.e echter in de toekomst voor een nette prijs tegenkomen koop ik hem wel gegarandeerd. Heb je trouwens altijd kans op aangezien dit toch geen A+ reeks is en de tijd van ieder spel moet een Super Duper Special Edition krijgen een beetje voorbij is.


Gast
geplaatst: vandaag om 15:54 uur

geplaatst: vandaag om 15:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.