Banjo schreef:
Hey
killer13 dan heb je Sniper Elite vast ook gespeeld?
Zit dat zelfde plezier hier ook in ?
Hey Banjo, ik heb inderdaad sniper elite gespeeld. 2, 3 en 4.
Ik heb uit beide games veel plezier gehad. De gelijkenissen zijn tussen de games zijn dan ook zeer voelbaar.
1 grote map met verschillende objectives, stealth-gewijs te werk,...
Het grootste verschil tussen sniper elite 4 en sniper ghost warrior contracts is vooral de sfeer.
Sniper elite 4 voelt door de klungelige nazi's, de kleurrijke omgevingen en de over the top kills, (de x-ray cam) luchtiger aan vindt ik.
Terwijl de sfeer in ghost warrior toch een heel stuk grimmiger aanvoelt o.a. Door de grimmige omgevingen. Bij momenten voelt contracts ook bijna aan als een simulator door het first personperspectief, het soms lang wachten op het perfecte schot en het feit dat als je ontdekt wordt je overlevingskansen aanzienlijk dalen.
Ik heb enorm genoten van beiden games. Maar sniper elite 4 vond ik een meer ontspannende ervaring en ben ik regelmatig guns blazing door sommige stukken gevlogen zonder al te veel moeite. En bij contracts merkte ik dat ik meer op het puntje van mn stoel zat en tactischer te werk ging omdat 1 klein foutje soms erg fataal kan aflopen voor je.
Dit zorgt allemaal toch wel voor een totaal andere ervaring vindt ik persoonlijk. Dus "hetzelfde plezier" is misschien veel gezegd, maar een positieve ervaring was het zeker en vast!