menu

No More Heroes 3 (2021)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Action
single player

Ontwikkeld door Grasshopper
Uitgegeven door Marvelous

Na een afwezigheid van twee jaar, keert Travis Touchdown terug naar Santa Destroy. Daar komt hij tot de ontdekking dat, gedurende zijn afwezigheid, een nieuwe stad uit de grond is herrezen. Deze stad ligt een stukje uit de kust van Santa Destroy, en wordt gekenmerkt door een vreemd object dat boven de stad zweeft. Is een buitenaarde invasie aanstaande? Om dit noodlot af te wenden dient Travis de strijd aan te gaan met een allerhande buitenaardse huurlingen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=91HU_mc9cts

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:

avatar van FlorisV
Cellshaded graphics is altijd een plus voor mij! Pas nog Transformers Devastation gespeeld, geweldig die grafische stijl. Verder goeie herinneringen aan The Wolf Among Us, XIII en meesterwerken als Valkyria Chronicles. Jammer dat het niet iets vaker gebruikt wordt.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:58 uur

geplaatst: vandaag om 14:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.