RollerCoaster Tycoon 3: Wild! (2005)

Alternatieve titel: RollerCoaster Tycoon 3: Beestenboel

Macintosh / PC
Simulation / Strategy

Ontwikkeld door Frontier
Uitgegeven door Atari

RollerCoaster Tycoon 3: Wild! verschaft de speler de mogelijkheid dieren in zijn park te plaatsen. De dieren die kunnen worden gebruikt zijn onder andere de ijsbeer, giraffe, olifant, leeuw, hert, zebra, gorilla en robot-dinosaurus. In totaal kunnen twintig dierensoorten worden gebruikt.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Best wel een geinige uitbreiding, alleen is het bouwen van een rollercoaster natuurlijk veel leuker dan het bouwen van een dierenverblijf. Heb dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van de nieuwe achtbanen en thema-elementen, en in iets mindere mate de dieren.

avatar van Starmaster501
een zwembad in je park oke... maar het word tog geen safari tycoon. de attracties zijn wel leuk dus een 3,5

Lexcoaster
De dieren zijn een leuke toevoeging, alleen zijn de attracties in je park leuker en spannender. Vooral de thema uitbreidingen zijn gaaf.

avatar van jassertje
Mijn beoordeling RCT 3:

Gameplay: Het blijft maanden leuk om een heel mooi park te bouwen en dan als je park af is er met je muis overheen te scrollen.

Graphics:Grafisch is het spel erg verbeterd en dat waardeer ik erg.

Overig: Ik vind het wel een mooi spel maar het echte RCT gevoel is in dit spel wel verdwenen.

Daarom vind ik RCT1 nog steeds de leukste van de serie

Ik vind dit spel wel een leuke toevoeging de attracties zijn wel leuk maar de dieren vind ik wat minder maar voor de mensen die wel meer een Zootycoon willen is dit erg leuk

Een 4 dus
Greetz..