Journey to the Savage Planet (2020)

1 stem

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch / Google Stadia
Adventure

Ontwikkeld door Typhoon
Uitgegeven door 505

Welkom, ruimtepioneer! Als verse rekruut van Kindred Aerospace is het aan jou om een nieuwe stukje universum te verkennen en in kaart te brengen. Je wordt afgezet op een onbekende planeet, en dient vervolgens te bepalen of de planeet levensvatbaar is om te koloniseren. Alleen of samen dien je alle dieren en planeten te catalogiseren, om zodoende alle mogelijkheden en gevaren in kaart te brengen.

avatar van Banjo
1 stem nog maar? dit ziet er toch ontzettend mooi en leuk uit speelt het zoals je mag verwachten op de Switch Jordy ? Ik heb hem gelijk maar bij m'n verlanglijstje geplaatst...

Ik heb hem ook op de Switch wishlist dus ben inderdaad erg benieuwd of iemand enig idee heeft (eerstehands) hoe het loopt. Het ziet er inderdaad erg knap uit. Anders wordt het evt in de toekomst wel een Xbox aankoop...

avatar van Banjo
Is Journey to the Savage Planet for Nintendo Switch WORTH BUYING? - YouTube

Voor soepelere en mooiere beelden denk ik dat je beter af bent op de X-box Sinner.
Dat ga ik ook doen het heeft iets weg van Metroid maar dan luchtig en grappig.

avatar van Jordy
Banjo schreef:

Ik vond het inderdaad een leuke game. Komisch, afwisselend, niet te lang, en zag er prima uit wat mij betreft, op de Switch. Dit soort luchtige games speel ik het liefst in korte handheld sessies.

deze staat al lang op mijn verlanglijstje, maar de prijs will maar niet in een regio droppen die ik eraan wil geven

avatar van Confusie
geplaatst:
Over enkele dagen verschijnt het vervolg Revenge of the Savage Planet en deze zal ook gelijk op Game Pass staan.

Ja deze was wel geinig dus die komt ook wel even aan bod dan.

geplaatst:
Weer eentje die bij mij helemaal onder de radar is gevlogen dus. Heb deel 1 liggen, nog niet uitgespeeld, maar dat Revenge of The Savage Planet al volgende week verschijnt (zonder al te veel gedoe eromheen) laat wel zien hoeveel games daadwerkelijk uitkomen.

...om dan overschaduwt te worden door bvb een shadowdrop van de remake van Oblivion. Een 20 jaar oud spel. (...en Savage Planet is echt niet de enige). Jammer. Ik hoop dat het in ieder geval enigszins verkoopt want net zoals High on Life is dit toch net een wat 'andere ervaring' dan de zoveelste militaire shooter'.