menu

Battle Squadron (1989)

Alternatieve titels: Battle Squadron: The Destruction of the Barrax Empire | Battle Squadron ONE

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Commodore Amiga / Sega Mega Drive/Genesis / Apple iOS / Android / PC / Macintosh
Shooter / Action
single player / multi player

Ontwikkeld door Cope-Com
Uitgegeven door Innerprise en Electronic Arts

Vele jaren in de toekomst speelt zich in een ander sterrenstelsel een eeuwenlange oorlog af tussen de Earth Defense Fleet en het Barrax Empire. Twee Earth Defense Commanders, Lori Bergin en Barry Mayers, keerden terug van een onderzoeks- en vernietigingsmissie met betrekking tot de nieuwste Barrax-technologieën op planeet Urania, toen plotseling een Barrax-cruiser achter hen verscheen, hun schip binnenbracht en de commandanten gijzelde op planeet Terrainia. De missie van de speler is om de commandanten te redden en alle Barrax-bedreigingen in het proces te elimineren.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=2kCRQzGt7a8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
3,5
In alle opzichten een klassiekertje die tot gister nog niet op Gamesmeter stond , Alleen wel een klassieker die ik de laatste jaren pas echt heb gespeeld. Moeilijke maar toffe topdown shooter met een epische soundtrack.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:29 uur

geplaatst: vandaag om 23:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.