Kowloon Youma Gakuen Ki (2004)

Alternatieve titels: Kowloon Treasure Juvenile of the Yoh-Ma Highschool | Kowloon High-School Chronicle | Kowloon Highschool Chronicle: Origin of Adventure

1 stem

PlayStation 2 / PlayStation 4 / PC / Nintendo Switch
Adventure / RPG

Ontwikkeld door Shout! en Toybox
Uitgegeven door Atlus, Arc System Works, pQube en Funstock

Als jongste lid van de Kowloon Treasure Association is het aan jou om de Yoh-Ma Highschool in japan te infiltreren. Diep onder de school is een kerkerstelsel ontdekt dat legendarische schatten herbergt en aan jou om deze op te graven. Probeer je schoolleven overdag te combineren met je nachtelijke kerkerdwalingen, om geen argwaan op te wekken.

Heeft net een Europese en dus westerse release gekend. Toch interessant te zien dat zelfs dit soort obscure titels, die zelfs nergens opduiken als zijnde onvertaalde obsuriteiten/parels (of tenminste heb ik dat in 5 jaar youtube nooit vermeld zien worden), het uiteindelijk toch in het westen halen. Wat betreft dat zitten we in gouden tijden.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Helaas was de sourcecode van de uitbreiding dusdanig verkaasd dat 'ie blijkbaar geheel onbruikbaar was...