War of the Monsters (2003)

PlayStation 2 / PlayStation 4 / PlayStation 3
Fighting

Ontwikkeld door Incognito
Uitgegeven door Sony en Capcom

De Aarde wordt aangevallen door een buitenaards ras. De mensheid vecht terug, maar de beschadigde UFO’s lekken een giftige vloeistof die op verschillende plekken op Aarde terechtkomt. Hier groeien allemaal nieuwe monsters die de Aarde willen vernietigen. De game bevat verschillende modes zoals Adventure, Free For All en Elimination. De game is met 2 spelers te spelen en je moet tegen elkaar vechten in een volledig interactieve wereld. Per level kan je punten vrijspelen om nieuwe levels of monsters te unlocken.

avatar van Hadouken
Ik heb hier alleen de demo van gespeeld maar ik denk dat ik wel genoeg heb gezien om een cijfer te geven. Dit is denk ik de meest gespeelde demo van mij en is enorm leuk om tegen iemand te doen. De stad kan volledig worden verwoest en je kan alles oppakken wat je op je pad vindt. Je voelt je echt machtig als je je tegenstander oppakt, hem door de lucht gooit tegen een wolkenkrabber aan, waarna deze vol chaos naar beneden stort. Ik heb ook erg lang naar de full version gezocht maar kon deze nergens vinden. Maar wel echt een leuke game.

avatar van gemaster
Erg leuk voor een half uurtje tegen een vriend, maar singleplayer is weinig tot niks aan. Daarom slechts een 3*, maar voor de snelle trek is dit goed te doen.

avatar van Princess Piranha
Hmm... tja wat moet ik hierover zeggen? Het gaat te snel vervelen, dus dat is erg jammer. Maar het is wel erg leuk gedaan. Je kan vanalles slopen en op pakken en er daarna lekker mee gooien.

Omdat het toch maar eventjes weer te pakken en even te spelen is dit wel leuk, dus krijgt het toch nog wel 3 sterren.

Heerlijk voor eens te spelen als tussendoortje! Het spel speelt lekker snel en vloeiend, de graphics zijn ook best okee. En het geluid is ook erg vermakelijk tussen de titanenstrijden heen. Met vrienden is dit spel ook zeer vermakelijk om eens te spelen, maar jammer genoeg bleef dit spel me niet zo lang boeien. Cijfer: 3***!!!

avatar van Jer0en
Leuke game die echt duidelijk bedoeld is voor multiplayer.
Haast alles kan stuk en vooral als je multiplayer met 4 mensen speelt komt de game het meest tot zijn recht. Keuze genoeg uit verschillende monsters.