menu

Mario & Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020 (2019)

Alternatieve titel: Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020

mijn stem
2,25 (2)
2 stemmen

Nintendo Switch
Sports
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Sega
Uitgegeven door Sega

Beleef samen met Mario, Sonic en hun vrienden een sportief avontuur op de Olympische Spelen van Tokio 2020. Ga voor de gouden plak in verschillende sporten, waaronder vier gloednieuwe disciplines voor Tokio 2020. Naast de bekende sporten kun je nu namelijk ook wedijveren in skateboarden, karate, surfen en klimsport. Nodig je vrienden uit voor een groots sportspektakel. Speel lokaal met maximaal vier spelers en online met tot acht spelers tegelijk in diverse multiplayerstanden. Speel als Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman en vele andere populaire personages.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DzaXI6hhzHA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Leuke minigames, maar de ervaring eromheen is nogal slecht uitgedacht. Je volgt steeds cutscenes van 5-10 minuten, om vervolgens tussen de 10-60 seconden aan gameplay te krijgen. Ze hebben ook geen leuke modes om de minigames heen weten te bedenken, zoals bv een tourney mode waarin je een reeks aan minigames doet. In plaats daarvan moet je de games 1 voor 1 spelen. Het heeft weinig zin om online proberen te verbinden met een groep mensen, wat tussen de 1-3 minuten kan duren, om vervolgens maar 1 korte minigame te doen.

Het is niet dat mijn verwachtingen hoog waren, maar het concept klinkt grappig en de minigames zagen er leuk uit. Jammer dat ze zulke magere modes eromheen bedachten. Een afrader.

avatar van Sinner
Fonzzz002 schreef:
Ze hebben ook geen leuke modes om de minigames heen weten te bedenken, zoals bv een tourney mode waarin je een reeks aan minigames doet


Dat is jammer. En vreemd. Ik heb er destijds maar eentje gehad (en verkocht vanwege dat ik geld nodig had) maar die was redelijk vermakelijk. Het was een beetje het Mario Party idee zonder het bordspellen gedeelte of gewoon terug naar de '80s richting Summer en Winter games (waar ik destijds gek op was). Gewoon leuke multiplayer / party games om zo af en toe eens uit de kast te halen bij bezoek dat, maar dan verpakt in een Mario jasje. Het is eigenlijk dus een reeks die ik over de Wii en WiiU edities dus ook nog wel compleet in huis wil halen. Maar om cutscenes te moeten bekijken van 5 tot 10 minuten vind ik ook een beetje belachelijk. Ik kan me niet herinneren of die eerdere delen dit hadden, maar naar mijn idee was dit niet het geval.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:57 uur

geplaatst: vandaag om 22:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.