woeler82 schreef:
Ben nu al een tijdje aan spelen , ben bijna level 8, tja het spel heeft een diepgang elke verkeerde keuze wordt bestraft
Je komt heel veel aan saven en daarbij vechten is niet de oplossing voor verder te komen, soms moet je een andere regio doen om verder te komen .Koop ook regelmatig betere armor en wapens dat scheelt soms in een gevecht en wees niet te zuinig geld vind je genoeg. Natuurlijk stelen is ook een optie maar mijn dief doet te weinig damage en is vlugger dood maar mijn paladin kan ook deuren en kisten openmaken alleen pickpocket heb ik hem niet laten doen, je kunt ook een eigen dief creeren als je in het begin de crypt heb gedaan die betere opties heeft als die vampier dief.
Ik denk zelf als je spel voor de eerste keer speelt je toch meer als 120 uur kost,.
IK heb een vet wapen gevonden , als ik de oplossing moet geloven was dat een echte zoektocht geworden maar ik heb het op een andere manier opgelost.
Het einde is nog niet in zicht en ik heb al meer als 70 uur gespeeld terwijl op de officeel teller maar net 58 uur gespeeld heb
Die teller klopt inderdaad niets van! Steam kan beter zien hoe lang je al gespeeld hebt (zolang je het spel niet lang idle hebt laten draaien). Maar als jij level 8 bent en nu al 70 uur bezig...ja dit kan wel een spel worden voor de rest van het jaar tenzij ik intensief speel. Maar ik vind het niet erg dat het zo lang duurt omdat het wel heel erg mooi is.
Het spel is zeker wel straffend, je moet absoluut blijven saven en niet leunen op de spaarzame auto save, ik kwam ook al in een gevecht dat ik niet eens wilde, daarbij gingen kompanen ook echt dood en zelfs nadat het gevecht voorbij was, lag er een flinke plas gif op een trap waardoor de overlevenden door gehannes ook nog het loodje legden, maar het was niet game over omdat eentje naar het kamp had weten te vluchten, echt het kan een zootje worden, niet normaal. Er bestaat dan wel altijd een optie om te reviven met een spreuk (als die bebaarde wizard doodgaat leidt het nog tot een grappige scene trouwens).
Het spel is zeker niet zonder gedoe maar ik heb al aantal keer een eerdere save geladen om een teveel daaraan te voorkomen. Zo heb ik nu tenminste Lazael erbij en iedereen leeft nog.