menu

Anno 1800 (2019)

Alternatieve titel: Anno 1800 Console Edition

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

PC / Xbox Series X/S / PlayStation 5
Strategy / Simulation
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Blue Byte
Uitgegeven door Ubisoft

Welkom in het industriële tijdperk. Bouw je stad uit tot staat en creëer een nieuwe toekomst. Het pad dat je kiest, bepaalt jouw wereld. Ben je een vernieuwer, of een uitbuiter? Een veroveraar, of een bevrijder? Jouw acties bepalen hoe de wereld jouw naam zal vieren, of vrezen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=WBU_iCDxjIc

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mar88vdv
5,0
Bijzonder dat hier nog niet op gestemd is aangezien dit toch een fantastische game is. Zeker nu na een jaar van optimalisaties en een aantal goede DLC's. Anno 1800 is een combinatie van Civilization en een city builder met veel overgebleven elementen van The Settlers-reeks van Blue Byte van eind jaren-90, begin 00's. Ik heb onder andere Anno 1404 ook veel gespeeld, maar deze is toch echt wel het hoogtepunt van de serie. Met name de variatie van een steden bouwen, productieketens opzetten, (onder)handelen en met name het ontdekken geeft deze game veel voldoening. Door het gebrek aan een goede in-game tutorial kent Anno 1800 in het begin een leercurve (gelukkig zijn er op YouTube genoeg goede guides te vinden) maar de voldoening erna is dat het waard. Jammer dat games als deze zo weinig aandacht krijgen in tegenstelling tot de welbekende actie/shooters/RPG's.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:53 uur

geplaatst: vandaag om 13:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.