menu

Tormentum II (2019)

mijn stem
geen stemmen

PC / Macintosh
Adventure
single player

Ontwikkeld door OhNoo
Uitgegeven door OhNoo

Dit tweede deel van Tormentum verplaatst zich naar de toekomst, in een universum waar computergames de enige verlichting brengen in een hopeloze wereld verwoest door technologie. Leid het lot van een game-maker, wiens ambitie het is om een werkende wereld te creëren, bewoond door artificiële intelligenties. Wanneer hij op een dag een mysterieus pakket met een vreemde processor ontvangt, beginnen verontrustende visioenen hem te achtervolgen...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=xMxP4ojxOPo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Ik heb deel 1 nog altijd niet gespeeld, hoeveel ik dus wel erg veel van dit soort graphic adventures houd - maar om de een of andere reden heb ik hem nog altijd niet aangeschaft. (ondanks de best wel positieve berichten rond het spel). Lijkt altijd wel alsof er iets tussenkomt (inclusief backlog). Nog verbaasder ben ik dat er een deel 2 van is / komt. Nada maar dan ook noppes van gehoord of gezien op voorhand en ik houd toch best de indie scene in de gaten (vanwege de vaak stukken interessantere games dan de A+ scene). Dus gaat ook op het lijstje, en erg benieuwd wat het geeft. Of dat er uberhaupt iemand deze wel speelt of gaat bespreken. Ergens.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:30 uur

geplaatst: vandaag om 14:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.