menu

F1 2019 (2019)

mijn stem
3,83 (6)
6 stemmen

PlayStation 4 / Xbox One / PC
Sports
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Codemasters
Uitgegeven door Codemasters

Neem plaats achter het stuur in de koningsklasse van de autosport – en baan je weg naar de top in de carrièremodus. Voor het eerst binnen de reeks is ook de opstapklasse naar de Formula One – de Formula 2 – vertegenwoordigd. Tevens nieuw zijn de mogelijkheden om het uiterlijk van je Formula One bolide naar wens aan te passen binnen de online spelmodi.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=zj1lVY8wrqk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van richiedoom
4,5
Geen populair spelletje hier op Gamesmeter blijkbaar....

Ik ben bij F1 2018 ingestapt en ik heb me daarmee al kostelijk vermaakt, deze 2019 editie is zelfs nog een tikkeltje leuker en beter. Formule 2 is ditmaal toegevoegd, de graphics zijn weer net een tikkeltje mooier en gewoon de algehele feel van de game is fijn. De AI vind ik persoonlijk ontzettend goed, tegenstanders doen er alles aan om jou niet te laten inhalen en het is soms echt knokken geblazen om je positie te behouden (ik speel op moeilijkheid 90/110). Lekker spelletje! Maar ben ik de enige?

avatar van bvonk
Nee hoor, zijn er echt wel meer.

Heb de game ook maar helaas nog niet veel tijd gehad om goed te spelen, zit nu in Spanje. De F2 is een goede toevoeging met een leuk maar kort verhaal, daar gaan ze hopelijk mee verder in de toekomst.

Voor de rest zit het allemaal weer sterk in elkaar, je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je wil en weer veel wagens uit het verleden waarmee je kunt rijden. Je kan eigenlijk alleen maar zeggen dat het weer veel van hetzelfde is maar aan de andere kant is de vraag wat er dan anders moet. Het is nu eenmaal een spel dat er elk jaar moet komen dus je kunt best een jaartje overslaan als gamer.

Speel het spel nog even wat verder voordat er een punt komt, denk nu aan een 4.0.

avatar van richiedoom
4,5
Ik las dat er in september een update komt waardoor je een heel kampioenschap F2 kunt spelen. Had er wat mij betreft bij release al in moeten zitten maar goed, leuk extraatje!

Gast
geplaatst: vandaag om 09:12 uur

geplaatst: vandaag om 09:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.