menu

Back in 1995 (2016)

Alternatieve titel: Back in 1995 64

mijn stem
geen stemmen

PC / Macintosh / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Xbox One / Nintendo 3DS
Adventure
single player

Ontwikkeld door Throw the Warped Code Out
Uitgegeven door Degica, Ratalaika en Eastasiasoft

Deze throwback naar vergeten adventures uit de gloriedagen van de PlayStation en Sega Saturn voert je mee naar het jaar 1995. De zoektocht naar je verdwenen dochter is de aanleiding dat je besluit terug te keren naar een stad die je jaren geleden de rug toe hebt gekeerd, en vandaag de dag gebukt gaat onder een immense catastrofe. Stukje voor stukje ontrafel je de waarheid over de verdwijning van je dochter, wat er gedurende deze jaren met de stad is gebeurd, en hoe deze twee voorvallen met elkaar zijn verbonden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XUgzbWfnCYA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:45 uur

geplaatst: vandaag om 12:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.