menu

Ontamarama (2007)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nintendo DS
Music
single player

Ontwikkeld door Noise Factory
Uitgegeven door Atlus en Noise Factory

Ontama zijn kleurrijke sprites die op het eiland Ontarama leven. De mensen op dat eiland houden van Ontama's omwille van hun vredevolle natuur en hun muzikale eigenschappen. Op een dag worden ze echter ontvoerd. Het is aan het koppel Beat en Rest om Ontanamaestros te worden en de Ontama's en het eiland te redden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=dOqNKqsNQQY

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Een leuke DS music-ritme game, er zijn best wat gelijkenissen met Elite Beat Agents. Hoewel het verhaal wat minder origineel is (en er eigenlijk niet toe doet), zijn de game-mechanics weer eens wat anders. Er is een soort assymetrisch ritme aspect. Je moet namelijk de ontamara's beneden aantippen en bijna tegelijkertijd, op het juiste tijdstip de richtings-toetsen typen. Als die voorbijflitsen zonder dat je de juiste ontamara hebt geraakt is dat een fail. Best verwarrend en paniekzaaiend af en toe.

avatar van Grovonion
3,5
En ook weer typisch voor dit soort spellen, 11 stages geen probleem en bij de laatste stage is de moeilijkheidsgraad plots onmenselijk hoog. Ik ga mijn vrouw vragen de ontamara's te 'poppen'zodat ik me op de pijltjestoesten kan concentreren en dan moet het mogelijk zijn.

avatar van Grovonion
3,5
Da's trouwens gelukt, met 1 persoon die de ontamara's aantipt en de ander die het ritme bijhoudt is die laatste stage makkelijk te doen.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Nice! ...Weer eens wat anders, cheaten met je vrouw .

avatar van Grovonion
3,5
LOL!!

avatar van Grovonion
3,5
Maar was dat wel cheaten? Ik zie het eerder als multiplayer

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Vooruit dan... Single player spousal co-op is een thing vanaf nu!

Gast
geplaatst: vandaag om 12:51 uur

geplaatst: vandaag om 12:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.