menu

Poop Slinger (2018)

mijn stem
1,50 (1)
1 stem

PlayStation 4 / PC
Action
single player

Ontwikkeld door Diggidy
Uitgegeven door Limited Rare en Diggidy

Neem je katapult ter handen en elimineer het doelwit in ieder van de beschikbare mappen om een stevige bonus te verdienen. Scoor zoveel mogelijk punten om nieuwe mappen, slingshots en modificaties te ontgrendelen. Er zijn vier spelmodi beschikbaar en twaalf mappen, waaronder drie Zombie-levels.

zoeken in:
1,5
Voor een spel uit 2018 ziet dit er grafisch slecht uit. In de titel zit het hele spel : je mikt met kak naar de voorbijgangers om punten te scoren. Scoor je voldoende punten dan ga je naar een volgend level. Ik snap niet goed waarom er nog dergelijke onzin op de markt komt. Grappig is het wel voor eventjes maar na een dag of twee heb je het door gebrek aan variatie wel gezien.

avatar van Grovonion
Ja, maar vind het maar eens fysiek op de PS4, dan ben je plots rijk!

Gast
geplaatst: vandaag om 10:56 uur

geplaatst: vandaag om 10:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.