Ik vind het opvallend dat bijna iedereen dit spel zo afkraakt, en al helemaal dat dit spel in de flop 100 staat, op nummer 14 nog wel!
Als klein jongetje heb ik dit spel vroeger vaak gespeeld. Ik vond het GEWELDIG om eigen achtbanen te bouwen en hier vervolgens in te rijden. Ik kon dit spel dan ook vele uren achter elkaar spelen.
Ik moest er wel goed op letten dat alles goed ging, want soms maakte ik een achtbaan die de volgende "heuvel" net niet haalde. Dan moet ik de achtbaan aanpassen. Soms wilde ik ook bepaalde manoeuvres uithalen tijdens de rit, maar dan kon dat niet omdat de optie voor een lus of een dubbele lus niet beschikbaar was, waardoor ik iets anders koos en de lus of dubbele lus op een andere plek kwamen te staan, waardoor ik toch net niet de exacte achtbaan kon bouwen die ik van tevoren in gedachten had.
Heel leuk spel. Ik heb hier veel speelplezier aan beleefd. Ik zou het aan iedereen adviseren en natuurlijk heeft dit spel zijn beperkingen, maar voor zover de mogelijkheden van dit spel reiken, kan ik dit spel alleen maar prijzen!
4 van de 5 sterren, omdat dit spel toch iets minder leuk was dan bijvoorbeeld Tonka Raceway of A2 Racer 4: De Politie Slaat Terug.