menu

Trap Runner (2018)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Commodore Amiga
Platform / Adventure
single player

Ontwikkeld door Retroguru
Uitgegeven door Retroguru en APC&TCP

Terwijl Jay met zijn geliefde May op een picknick zit, verschijnt een vreemd wezen met spookachtige gloeiende ogen. "Har! Har! Geloof je echt dat een zielig wit iets zoals jij zo'n schattig meisje verdient? Ze is nu van mij!". Met een heldere flits verdwijnt het wezen, samen met May. Jay pakt zijn spullen en maakt zich klaar voor de meest onoriginele queeste ooit, het redden van zijn vriendin.

zoeken in:
avatar van mrdig
3,5
Mijn 100e toevoeging! Dat moet natuurlijk een Amiga game zijn en ook nog eens een spiksplinternieuwe. Eind 2018 gereleased en afgelopen maart heb ik de fysieke versie mogen ontvangen. Dan de game: heerlijke old school platformer die in de prime time van de Amiga niet had misstaan. Draait op een stock A500, past op 1 DD floppy, 50fps en 100% assembly code en dat merk je meteen. Kwalitatief goede game.

De digitale versie is overigens freeware en kun je hier vinden.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:00 uur

geplaatst: vandaag om 06:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.