Brawl Stars (2018)

Android / Apple iOS
Action / Shooter

Ontwikkeld door Supercell
Uitgegeven door Supercell

Neem deel aan het ultieme Brawl toernooi! Speel met vrienden of alleen in negen unieke spelmodi. Ontgrendel en upgrade tientallen knokkers met geweldige supervaardigheden. Koop en verzamel unieke skins om mee te pronken in de arena. Voeg je bij een bende of richt er zelf een op om strategieën te delen en samen te vechten. Stijg in de lokale en regionale klassementen en laat iedereen zien dat jij de allerbeste knokker bent!

avatar van mrdig
Mijn zoontje van 7 speelt niks anders momenteel. (Op de tijden dat hij mag dan). Om te kijken wat nu deze game precies is, speel ik daarom af en toe met hem mee samen in een team en dat is best leuk moet ik zeggen. Wel lachen hoe hij fanatiek met zijn ‘knokkers’ bezig is en precies weet wat ieders skills zijn. Speelt ook goed verder (hij op tablet, ik op een mobiel)

Maar waarom is dit nu ineens zo’n hype? Is al een oudere game zie ik of heb ik onder een steen geleefd? kwam zelfs in het jeugdjournaal voorbij dit laatst. Blijkbaar speelt de jeugd momenteel massaal dit en de nieuwe Animal Crossing.

avatar van Q jones
Het verhaal van mrdig hierboven klinkt heel bekend. Zo ben ik ook begonnen.

De game pakte mij echter wel en ondertussen speel ik dit al een jaar terwijl mijn zoontje war anders gaan spelen is. Ik heb alle knokkers. Maar het blijft leuk om alle opdrachten te halen. Zouden deze er niet zijn was ik er ook snel klaar mee denk ik.