menu

Little Nightmares: Secrets of the Maw (2017)

mijn stem
3,61 (9)
9 stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
Platform / Puzzle
single player

Ontwikkeld door Tarsier
Uitgegeven door Bandai Namco

Onthul alle geheimen van The Maw in dit parallel ontsnappingsverhaal waarin je speelt als de Runaway Kid, een andere gevangene op zoek naar een uitweg uit deze ongelukkige plaats. Verdeeld over drie hoofdstukken, The Depths, The Hideway en The Residence, zal de Kid een ander verborgen deel van The Maw verkennen, dat een ander perspectief op Six' avonturen zal geven.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=XK_CGP5Ubj8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
3,5
Fonzzz002 (crew)
Leuke DLC om meer van de Little Nightmare wereld te proeven. De sfeer is wederom creepy en mysterieus. 'Puzzels' en platforming zitten on par met de gewone game. Het is allemaal wat kortjes en het voelt minder rond (minder bevredigend begin-midden-einde), zoals je van een DLC zou verwachten, maar als je Little Nightmares een goede game vind dan gaat deze je meer geven van wat je zoekt.

3,5*

avatar van Julian McArthur
4,0
heerlijke DLC die ook (mijn inziens) echt een meerwaarde biedt om het verhaal toch iets beter te begrijpen. Prachtig gelinkt aan het hoofdverhaal. Vond het bij momenten wel tricky maar na wat trial & error is het dan toch gelukt hehe.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:55 uur

geplaatst: vandaag om 08:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.