menu

Buzz! The Mega Quiz (2007)

mijn stem
4,00 (10)
10 stemmen

PlayStation 2
Party
single player / multi player

Ontwikkeld door Relentless
Uitgegeven door Sony

Buzz de quizmaster presenteert in The Mega Quiz een nieuwe quiz en hij wordt hierbij weer bijgestaan door zijn assistent Rose. Plaatjes, geluidsfragmenten en videoclips worden gebruikt als ondersteuning bij vragen over onder andere film, sport en muziek. Speel niet alleen tegen elkaar of tegen de computer maar ook tegen Buzz zelf!

zoeken in:
avatar van JohnWilliams
Deze ken ik niet, lijkt me grappig om tegen Buzz zelf te spelen......is hij al lang uit?

avatar van Stan
2,5
Nee komt 10 Augustus uit

avatar van Stan
2,5
Minder leuke vragen en minder leuke spellen, wel blij dat het bom spel eruit is maar het is nu veel makkelijker om te winnen omdat je bij bijna geen een ronde punten kwijt raakt

2,5*

avatar van JohnWilliams
2,5 Ster is niet veel. Maar jij kan het weten, jij hebt de Game al gespeeld. Ik wil hem ooit wel eens proberen maar ondanks dat staat deze Game niet op mijn verlanglijstje.

4,5
Dit vind ik persoonlijk de beste Buzz tot dusver vooral dankzij de leuke afwisseling en mooi aangeklede spelrondes.
Het nieuwe eindspel (waar je score omgezet wordt in tijd) vind ik zeer geslaagd en is ook overgenomen in de opvolger (Buzz: The Hollywood quiz)
Ook het "Mysterie Game" in het midden van het spel zorgt voor een leuke afwisseling van het gewone quizen. Een aanrader voor wie van Quizen houdt.

avatar van Duke Nukem
4,5
Buzz is de perfecte party game om samen met vrienden of je familie een avondje aangenaam te vullen. Het spel wordt met buzzers gespeeld: controllers die speciaal ontworpen zijn voor het spel, met vier gekleurde knoppen en een grote rode buzzer. De vragen gaan over algemene kennis, en is dus beter geschikt voor spelers die geen bijzondere kennis hebben over sport, film en muziek. Daarvoor bestaan dan weer andere Buzz spelletjes. Buzz de quiz-gastheer is wel een beetje vervelend en de achtergrond muziek te luid, waardoor je soms de vragen niet begrijpt. Dit spel is zeker en vast een dikke aanrader, als je iemand hebt om mee te spelen.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:21 uur

geplaatst: vandaag om 12:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.