menu

Death's Gambit (2018)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 4 / PC
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door White Rabbit en Skybound
Uitgegeven door Adult Swim

Je speelt als Sorun, die van de koningen de opdracht heeft gekregen op zoek te gaan naar de bron van oneindig leven. Als Sorun echter levensgevaarlijk gekwetst raakt, biedt de dood hemzelf een deal aan: vernietig de bron van het oneindig leven en hij wordt zelf onsterfelijk. Death's Gambit is een 2d souls-like met metroidvania elementen, waarbij je ook tactiek moet toepassen in je gevechten en verder komt door nieuwe eigenschappen vrij te spelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Q3tPapxH3uA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
Ik heb pas Death's Gambit: Afterlife in een sale gekocht. Afterlife is eigenlijk toegevoegde DLC aan het basisspel. Waar vele 2D platformers nogal meedogenloos zijn lijkt deze je oneindig nieuwe kansen te geven en wordt je tevens beloond met aansterking van eigenschappen. Mooi getekend en afgewerkt in pixel art (nee, niet origineel, maar het is uitstekend gedaan), fraaie (en opvallend rustige) muziek, maar ook een wat verslavender gameplay loop doordat je elke keer van redelijk dichtbij overnieuw mag en het lijkt eigenlijk te bieden wat ik had gehoopt te vinden in Vigil: The Longest Night. Er zitten bijzondere vondsten in. Zo kun je bijvoorbeeld een magisch oog vinden waarmee je omgevingen kunt bespioneren voordat je er een stap in waagt. Ik ben benieuwd hoe lang ik deze uitdaging vol ga houden, want als ik souls-like lees of metroidvania betekent dit meestal: te moeilijk voor mij. We zien wel waar het schip strandt, tot nu toe genoten.


Gast
geplaatst: vandaag om 17:59 uur

geplaatst: vandaag om 17:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.