menu

NHL 99 (1998)

mijn stem
3,62 (16)
16 stemmen

Nintendo 64 / PC / PlayStation
Sports
single player / multi player

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

NHL 99 bevat alle 27 NHL teams en 18 internationale teams. Je kan kiezen uit 5 modes waaronder Exhibition, Tournament en Season. In Season neem je de leiding over een team, koop je spelers aan - of maak zelf nieuwe - en neem je tactieken door. Er is ten opzichte van het vorige deel ook een Beginner mode toegevoegd, wat totaal nu 4 verschillende moeilijkheidsgraden maakt.

zoeken in:
avatar van Hadouken
4,0
Dit is volgens mij de eerste - en enige - NHL die ik echt heb gespeeld. Ik vond het dan best vermakelijk, vooral het moment dat ik voor het eerst iemand door de ruit beukte Ik had geen idee dat dat kon. Heerlijk snelle gameplay en mooie graphics.

avatar van royals
4,5
Ik vond deze versie jaren ook de beste, toen ik NHL 2002 speelde. Toen leken de graphics ineens behoorlijk matig. Maar dat doet niets af aan de speelbaarheid en verslavendheid van deze versie. Ook het geluid, de muziek, de menu interface en de details zoals bewegingen van de boarding, texturen van het ijs en intro's zijn erg cool. Voor mij de eerste echte goede, en nog steeds beste, game in de NHL serie.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:00 uur

geplaatst: vandaag om 19:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.