Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry (2018)

Alternatieve titel: Leisure Suit Larry 10

PC / Macintosh / PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One
Adventure

Ontwikkeld door CrazyBunch
Uitgegeven door Assemble en Koch

Larry is terug! Het is tijd om je Leisure Suit weer uit de kast te trekken en op zoek te gaan naar liefde. Maar het uitgaansleven in de eenentwintigste eeuw is echter behoorlijk anders dan de doldwaze disco's van de 80's. Lukt het Larry om zich aan te passen aan deze nieuwe tijd? Nee, dat lukt hem niet.

Grappig. Een nieuwe, echte Larry game. Betwijfel echter of het in het huidige ultra politiek correcte me-too klimaat waar je nog niet per ongeluk naar een vrouw mag kijken, laat staan een heel flauw grapje mag maken veel lof zal oogsten. Zeker in een toch wel niche genre.

Hoewel ik het in een sale vast wel in huis haal, zoal altijd. Heb me met diverse delen best wel vermaakt. De een wat meer dan de ander.

Hm, dit kan nog best geinig zijn. En een keertje wat anders dan al die RPG's die op de Switch worden uitgebracht en me niet boeien. Zo'n ouderwetse point and click is leuk. Al vind ik 40 Euro voor een LSL game best prijzig.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Krijgt tegen alle verwachtingen in erg positieve reviews...

De Social Media Trailer .

Sinner schreef:
Nog in een sale gevonden? Ik heb vandaag de PS4 versie op de kop getikt, niet makkelijk te vinden heb ik de indruk.

Nooit meer opgelet aangezien alles dicht zatf. Komt er evt wel van. Als niet fysiek dan maar digitaal aangezien hij reeds vaker rond de 7 euro in de eshop van de Switch zat.