menu

Project Warlock (2018)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One
Shooter / Action
single player

Ontwikkeld door Buckshot en Crunching Koalas
Uitgegeven door Gaming Company en Crunching Koalas

In deze ode aan de klassieke first person shooters neem je controle over een mysterieuze en machtige magiër, op missie om het kwaad doorheen de verschillende werelden en dimensies te vernietigen. Knal je een weg door de meer dan zestig levels, terwijl je je krachten steeds verder uitbreidt, en stuur het demonisch tuig terug naar de hel waar het vandaan kwam.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Jf77Zql2ZVM

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
5 minuutjes waren letterlijk genoeg om me te overtuigen dat dit toch ook wel eens een heel erg goede retro-shooter zou kunnen zijn. Nou stond hij wel al op mijn wishlist (en zat hij in de Humble Bundle) en was ik dus al benieuwd maar het speelt dus prima, sfeertje is heerlijk, grafisch ziet het er lekker stijlvol uit - maar toch heeft het ook licht moderne invloeden in de vorm van het upgraden van zowel wapens als ook skills en magie van je Warlock. Later toch maar eens een keertje verder spelen. (ben nu gewoon even door de games van gisteren aan het gaan - en zag dat er hier dus letterlijk niet niemand gereageerd had, wat ik op zich wel vreemd vond aangezien er toch best wel liefhebbers van dit soort retro-shooters zijn).

avatar van The_CrY
4,5
Ik was er wel aan begonnen, en had er best lol in, maar bij de eerste bossfight was ik geragequit Ik zal me er vast nog wel een keertje aan wagen, want ik wil m voor de compleetheid toch wel even helemaal door.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:27 uur

geplaatst: vandaag om 09:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.