Thief: Deadly Shadows (2004)

Alternatieve titels: Dark Project: Deadly Shadows | Thief 3: Deadly Shadows

PC / Xbox

Ontwikkeld door Ion Storm
Uitgegeven door Eidos

Je bent Garrett, een meesterdief die niet vaak wordt gezien en nooit wordt gepakt. Sluipend door de schaduw kun je langs elke bewaker glippen, elk slot kraken en de best beveiligde gebouwen binnendringen. Je nachtelijke broodwinning bestaat uit het bestelen van rijken.

avatar van WeZet
Een zeer leuke sneak game, niets meer en niets minder!

***3.5***

avatar van andnino
Ik speelde dit nádat ik de Splinter Cell trilogie (nog voor DA), en deze game speelt toch een stuk stroever, de setting is echter top!

avatar van leatherhead
Kan me nog een stuk herinneren uit deze game waar je zo'n verlaten gekkenhuis in moet want jezus wat een eng stuk was dat. Er gebeurt eigenlijk niets maar je hoort contstand geluiden om je heen en je hebt maar weinig wapens.

avatar van nakur
Deadly Shadows is bij lange na niet perfect maar ik heb toch vele goede herinneringen aan dit spel. Em zoals Leatherhead al benoemd: het Asylum level staat ook bij mij te boeken als een van de engste levels die ik ken.

Soms droom ik van het ideale spel. Een daarvan is de spelwereld van Assasins Creed maar dan ook écht stealth, zoals in de Thief sersie.

avatar van dr channard
Vroeger tal keren gespeeld. Kon maar niet genoeg krijgen van dit spel. Nu kan ik het eindelijk weer herspelen en amuseer me rot. Prachtige duistere sfeer, geweldige conversaties tussen de wachters en wat een heerlijke dialogen als ze achter je aan zitten of je willen zoeken.

Zit nu aan de missie met The Hammers.