menu

Death Stranding (2019)

Alternatieve titel: Death Stranding: Director's Cut

mijn stem
4,13 (19)
19 stemmen

PlayStation 4 / PlayStation 5 / PC / Apple iOS / Macintosh
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Kojima
Uitgegeven door Sony

Jij bent de alledaagse Sam Porter Bridges, een koerier in een mysterieuze wereld waar de dood overal op de loer ligt en de resterende mensen zichzelf ingemuurd hebben. Zijn pogingen om de wereld weer te verbinden zullen zware tochten worden. Death Stranding is een unieke game met een sterrencast, waaronder Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux, Guillermo del Toro en Nicolas Winding Refn.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=BQfkqk1rSnw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
4,0
Fonzzz002 (crew)
Er is een Director's cut aangekondigd! Ben benieuwd in hoeverre er extra/nieuwe content gaat zijn. Zat sowieso een tijdje te overwegen deze opnieuw te doen.

avatar van Rudeo
5,0
Een van de meest inspirerende games van de laatste jaren. Ongelofelijke nieuwe ervaring met een geweldig verhaal. Dit is 1 van die games die hoort in het rijtje van God of War en the Last of us 2. Verfrissende game mechanics en een fantastische atmosfeer.

avatar van -marco-
Mijn God wat zijn die eerste twee episodes sfeervol. Game grijpt je bij de strot.
Maar lees overal dat de volgende episodes repetitief en saai zijn…
Ga hem wel proberen denk.

avatar van Squall Lionheart
4,5
Squall Lionheart (moderator)
Fonzzz002 schreef:
Ben ook heel nieuwsgierig naar Squall's gedachten hierover .

Ik heb ze eindelijk op een rijtje:

Als Sam Porter Bridges, van 'RIDE' met Norman Reedus, all hopped up on Monster™ Energy, dolend door een onherbergzaam Ijslands landschap, de aphenphosmphobic pakjesbezorger uithangen! Ondanks m'n DOOMs gewoon BT's detecten met m'n BB, Strands vormen door Knots te connecten met het Chiral Network, en likes farmen met ladders to make America great again! Onderweg vechtend met Mules en Homos om erachter te komen dat m'n eigen zus/overleden moeder een EE is, net zoals Mario en Princess Beach!

En dat in haarfijne polygons vertolkt door Guillermo del Toro, Mads Mikkelsen, Nicolas Winding Refn, Léa Seydoux en Conan O'Brien! Uitstekend engels sprekende acteurs, perfect gecast voor de ellenlange pseudo-wetenschappelijke monologen! En door de Lo-Fi hipster soundscapes en Odradeck enhanced performances wormen subtiele karaters zoals Deadman, Heartman en Die-Hardman, zich al snel in je hart natuurlijk... Typisch Kojima!

Tldr: Saaie, onverstaan- noch begrijpbare, struikelsimulator, 4,5*.

Gast
geplaatst: vandaag om 04:26 uur

geplaatst: vandaag om 04:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.