Visage (2018)

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Adventure

Ontwikkeld door SadSquare
Uitgegeven door SadSquare

Visage speelt zich af in een oud huis met een verschrikkelijk verleden. Gezinnen werden bruut vermoord door hun eigen familieleden, mensen werden gek, veel zelfmoorden en nog meer gruwelijke gebeurtenissen. Het doel van de game is om de toedracht van deze situatie te achterhalen terwijl een mysterieuze entiteit je achterna zit.

Hebben zich nog geen horror-fans hieraan gewaagd? Krijgt hier of daar een sterke review.

avatar van JustMike
Hij staat op mijn steam wishlist, maar ik heb een lange backlog en heb hem nog niet voor een prijs gezien waarvoor ik hem wilde halen.

avatar van leatherhead
Ook wel benieuwd naar, maar voor een spel als dit (vrij kort ook heb ik begrepen) vind ik 30 euro redelijk belachelijk.

Voor ca 20 euro ben ik bereid het spel te kopen, heb ook veel goeds gehoord.
Maarja 30 euro is me net iets teveel.
Misschien met de kerst ofzo

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Maurice40 schreef:
Voor ca 20 euro ben ik bereid het spel te kopen, heb ook veel goeds gehoord.
Maarja 30 euro is me net iets teveel.
Misschien met de kerst ofzo

Hij is recentelijk nog voor 22,74 te koop geweest: Visage PS4 — buy online and track price history — PS Deals Nederland - psdeals.net

Ik zal waarschijnlijk eerst het spel Layers of fear 2 kopen voor 19,99 €, moet ook goed zijn.

Staat nu op gamepass.