Sinner schreef:
Sommige spellen hoef je ook echt niet aan te raken. Of af te gaan op een cijfertje (van een IGN of Gamespot of dergelijks). Dit ziet (en presenteert) zich al zodanig matig en dusdanig budget dat je echt wel wappie moet zijn wil je er 50-60 euro voor gaan neertellen. Niet dat je dat niet mag. Dat moet je tenslotte helemaal zelf weten. Maar om hier nou je hoop op te gaan richten omdat de Switch geen racegames heeft is...nou ja....als ik zo het lijstje games van zowel ontwikkelaar als uitgever bekijk zou ik alvast niet hopen op die 8 of zelfs 9.
Zoals gezegd. Voor die prijs vis je heel veel echt leuke games op uit de nintendo shop of uit de rekken. En krijg je op je smartphone wellicht 25 van hetzelfde soort (of superieure) racers.
Beetje meer leven en laten leven zou wel aardig zijn. Ieder toch zijn of haar voorkeur?
Dan:
- Of je "wappie" bent om hier full price voor neer te tellen hangt helemaal van je prioriteiten en ook je portemonnee af. Voor de één is 50 euro wat voor de ander 5 euro is. Daarbij wil niet iedereen een enorme backlog hebben maar koopt gewoon iets waar ie zin in heeft wanneer ie toe is aan een nieuwe game (ondergetekende is er zo één). Een derde "wappie" koopt voor heel veel geld een boutgame uit de jaren '90 omdat ie een verzameling probeert te completeren.
- 25 superieure racers op een smartphone...Ik geloof niet dat je dat lukt. Gear.Club stond wel bekend als één van de beste racers voor de smartphone.
- Controls op een smartphone zijn gewoon niet optimaal. De Switch is zowel handheld als docked echt wel superieur als gamingplatform.
- Er is nog geen recensie uit voor deze game. Ik vond het filmpje dat banjo postte ook niet zo overtuigend maar dan omdat het een advertentie is (ADV: etc.) ..Dit vond ik overtuigender:
12 Minutes of Gear Club Unlimited 2 (Switch) - YouTube
- Tot slot, deze game is nog steeds meer een Need for Speed dan een Gran Turismo. Iets meer physics betekent niet dat het direct tracht een "real driving simulator" te zijn.
Als Switch je platform of choice is (ik wil zelf bv graag alles ook on the go kunnen spelen), en als je meer van arcade racers houdt, maar graag voor de afwisseling meer realisme wilt dan Mario Kart, Fast RMX, of mijn huidige favoriet Horizon Chase Turbo te bieden hebben - is dit, of V-Rally 4 gewoon een veelbelovend alternatief, waarvan je natuurlijk hoopt dat ie zo goed mogelijk is. Dus ja, ik hoop ook op die 8 of 9