Far Cry 5: Dead Living Zombies (2018)

PC / PlayStation 4 / Xbox One

Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft

Dit DLC pakket voor Far Cry 5 voert je mee naar een gruwelijke wereld vol zombies. In zeven knotsgekke filmscenario’s ga je de strijd aan tegen de bloeddorstige ondoden. Naar gelang je score op iedere kaart ontvang je een beoordeling in de vorm van één, twee of drie sterren. Behaal de maximale beoordeling om exclusieve wapens uitrusting vrij te spelen.

avatar van Re51DeNt_Ev1L
Ik heb me wel vermaakt met deze DLC. Misschien wat aan de korte kant, maar het feit dat je hem in co-op kan spelen en je ook nog de mogelijkheid krijgt om in de topscore-modus wat extra gametime te sprokkelen, zorgen ervoor dat je zeker waar voor je geld krijgt.

Ik heb voor deze uitbreiding ook een review geschreven. Voor iedereen die wat meer informatie wil over deze uitbreiding en wil weten of ze echt wel de moeite is... Volg dan zeker de onderstaande link

Far Cry 5: Dead Living Zombies DLC review Playstation 4

Voor degene onder ons die wat minder tijd hebben, zet ik hieronder alvast de conclusie van de review! Ik kijk ook uit naar wat de rest van deze uitbreiding vindt

Conclusie

Met deze DLC zit je als zombieliefhebber meer dan goed. Niet alleen is er genoeg afwisseling qua locaties en wapenkeuze, ook de humor doorheen de hele DLC zorgt voor een aangename sfeer tijdens het spelen. Wat het aantal uren gametime betreft, mocht het voor ons net wat meer zijn. Zo zijn we op een goede 2 uur tijd helemaal doorheen de Dead Living Zombies DLC geraasd. Maar wanneer je weet dat je na het voltooien van elk verhaal nadien nog de mogelijkheid krijgt om een topscore te halen per chapter, kan dat aantal nog wel wat oplopen. Je zal zien dat de verschillende pitches dan ook net iets uitdagender zullen zijn.

Speel deze uitbreiding solo of in co-op. Wat je ook kiest, je zal je zeker niet vervelen!