menu

Bad North (2018)

Alternatieve titel: Bad North: Jotunn Edition

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One / PC / Android / Apple iOS
Strategy / Action
single player

Ontwikkeld door Plausible Concept en Oskar Stålberg
Uitgegeven door Raw Fury

Bad North is een tactische roguelite. Verdedig je idyllische eiland tegen een invasie Vikingen, terwijl je de wanhopige uittocht van je volk leidt. Bestuur je trouwe onderdanen en gebruik het tactische voordeel van de unieke vorm van elk eiland. Deze game heeft procedureel gegenereerde eilanden en soldaten die worden blootgesteld aan de gruwelijkheden van oorlog. Je hebt de leiding over de veldslagen en geeft commando's aan je soldaten die hun best doen om ze in het heetst van de strijd uit te voeren.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=RqD6qJZlW90

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Grappige micro-strategy RTS, krijgt een 9/10 van Nintendo Life!

link naar review: Bad North Review (Switch eShop) | Nintendo Life - nintendolife.com

avatar van Sinner
Ook getest op de Xbox Gamepass. Wederom best een leuk concept om je troepen danig te plaatsen dat je de vijandelijke aanvallen kan afweren. Ook hier - enkel de eerste paar kleine maps gedaan (half uurtje of zo) maar wel overtuigd genoeg om het aan te schaffen. Op een handheld. (Switch dus). Zeker omdat ook dit in relatief korte sessies gespeeld kan worden. (de eerste maps duren slechts enkele minuten bvb). Leuk stijltje ook.

avatar van Sinner
Overigens,,,als je over de duivel spreekt...deze week is The Messenger gratis op Epic Games maar jawel hoor - volgende weel (vanaf de 21ste) is deze Bad North een hele week voor niets te krijgen. Meevallertje.

avatar van TonyTHorror
3,0
Vermakelijk, maar het duurt véél te lang voordat het uitdagend wordt, waardoor het al verveelt voordat het echt interessant is geworden. Jammer, want er valt op geen enkele manier meer snelheid in te krijgen, het tempo wordt volledig door het spel bepaald. In sommige strategy games krijg je de optie om het versneld af te spelen, of de volgende wave alvast aan te laten komen. Dat had hier ook uitkomst kunnen bieden. De kwaliteit zit in de eenvoud, maar het is ook meteen z'n eigen valkuil.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:15 uur

geplaatst: vandaag om 17:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.