menu

Advance Wars: Dual Strike (2005)

Alternatieve titel: Famicom Wars DS

mijn stem
4,09 (35)
35 stemmen

Nintendo DS / Nintendo Wii U
Strategy
single player / multi player

Ontwikkeld door Intelligent Systems
Uitgegeven door Nintendo

Met snode plannen en duistere inventies rukt het leger van Black Hole nogmaals op. Deze keer onder leiding van Von Bolt, een stokoude man die slechts in leven wordt gehouden door zijn mechanische stoel. De CO's van Orange Star, Yellow Comet en Blue Moon bundelen weer hun krachten om Omega Land van de ondergang te redden, ditmaal kun je echter twee CO's besturen om nog strategischer de vijand te verslaan.

zoeken in:
avatar van Ravenstein
4,0
Vond je de eerdere delen goed, dan zul je deze ook kunnen waarderen. De DS leent zicht uitstekend voor dit soort games en het is dan ook een plezier om te spelen.
Spijtig genoeg zit ik al een ganse tijd vast aan level 8 en heb ik die al zo dikwijls gespeeld en herspeeld, dat ik het beu begin te worden.

avatar van Ravenstein
4,0
Gisteren nog eens begonnen. Ik wil voorbij level 8 geraken!!!

avatar van Ravenstein
4,0
Yeah! Ik ben er eindelijk voorbij Level 8 geraakt. We kunnen weer verder...

avatar van boertje22
3,5
Dit is toch wel een klein tegenvaller. Had gehoopt op wat meer vernieuwing ,jammer genoeg zat dat er niet. Toch blijft het een verslavende en boeiende game.

5,0
Wat een top game ik ben zo verslaafd geweest aan deze game. Ik heb zelfs meer dan 190 uur gespeeld volgens de ingame timer.

De sterke punten zijn de leuke komische sfeer, de units die lekker werken, de vele CO's die je kan gebruiken en de uitgebreide modi maken dit allemaal tot een dikke 5 voor mij. een echte aanrader dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:12 uur

geplaatst: vandaag om 09:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.