Chicken Assassin: Reloaded (2016)

Alternatieve titel: Chicken Assassin: Master of Humiliation

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4
RPG / Action

Ontwikkeld door OneShark
Uitgegeven door Akupara

Chicken Assassin is een actie-RPG met een gek verhaal en krankzinnige humor, een rijk arsenaal aan kleurrijke vijanden en visueel indrukwekkende levels en omgevingen. Geef je hand een stevige workout terwijl je een scala aan bizarre vijanden te lijf gaat en het tegen eindbazen opneemt in deze actiegame! Als het kwaadaardige genie Spritzel en zijn handlangers je vriendin Candy kidnappen, ga je op een wild avontuur om haar uit hun klauwen te redden en je laat daarbij een spoor van chaos en vernieling achter. Tijdens zijn avontuur kun je Mean upgraden met brute vechtstijlen en skills, steeds vettere wapens inzetten om je vijanden ervan langs te geven en zijn outfit aanpassen om je stats te boosten.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.