menu

Galak-Z: Variant S (2018)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo Switch
Action / Shooter
single player

Ontwikkeld door 17-BIT
Uitgegeven door Gungho

Meng je in een spectaculaire ruimtestrijd vanuit de cockpit van een gestroomlijnd ruimteschip of megagrote mech. Reken af met ruimtepiraten, verpletter gigantische insecten, daag de Dark Bot-eindbazen uit en versla het smerige keizerlijke leger van de kwaadaardige Baron in een volledig uitgewerkt ruimteavontuur, met meer dan honderd missies die je altijd opnieuw kunt spelen. Vecht tegen de troepen van andere spelers in de Bot Battle League en win trofeeën om betere beloningen te verdienen. Verzamel upgrades, ruimtebuit, relikwieën en bots om je ruimteschip en robot nog sterker te maken en ga de geschiedenis in als beste piloot van de melkweg.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JTiXUU7IyB4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
Deze lijkt niet in Europa verkrijgbaar. Was niet in de eShop. Jammer want het is net anders genoeg om het te willen proberen. Ben enorm fan geworden van Galak-Z maar vind alleen The Void, zeg maar het laatste oneindige level, niet leuk genoeg ik had veel meer missies willen doen met een heel klein beetje verhaal. Dus mijn honger naar meer kan niet gestild worden.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Meen je? Ik gebruik voor toevoegen van switch titels nintendo's NL website als primaire bron, dus heeft er zeker ooit op gestaan!

Edit: gevonden, FlorisV: https://www.nintendo.nl/Games/Nintendo-Switch-download-software/GALAK-Z-Variant-S-1401747.html

avatar van FlorisV
centurion81 schreef:
Meen je? Ik gebruik voor toevoegen van switch titels nintendo's NL website als primaire bron, dus heeft er zeker ooit op gestaan!

Edit: gevonden, FlorisV: GALAK-Z: Variant S | Nintendo Switch download software | Games | Nintendo


Je post was geen reactie dus zag ik hem destijds niet. Maar pas net toen ik aan het neuzen was in mijn ouwe reviews. Zeer bedankt voor je tip maar na inloggen werd ik teleurgesteld met deze mededeling:

"Informatie

Deze content is niet te koop in het land dat voor je Nintendo-account is ingesteld of, in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft, het land dat voor je Nintendo Network ID is ingesteld."

avatar van Grovonion
Was het niet ook mogelijk een japans account aan te maken? Ik dacht dat dit op PS4/5 heel makkelijk is, ook zonder VPN.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:43 uur

geplaatst: vandaag om 02:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.