menu

Lust for Darkness (2018)

Alternatieve titel: Lust for Darkness: Dawn Edition

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC / Nintendo Switch / PlayStation 4
Adventure
single player

Ontwikkeld door Movie Games Lunarium
Uitgegeven door Movie Games, PlayWay en SimFabric

Jonathan Moon ontvangt een brief van zijn vrouw die een jaar eerder vermist was. Na informatie uit het bericht gaat hij op zoek naar een afgelegen landhuis waar een occulte ceremonie plaatsvindt. Poorten naar een andere wereld, het profane, perverse land van Lusst'ghaa, worden geopend.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=hkh_9n3Tt-Y

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Je hebt hier trouwens binnenkort een sequel op - of althans momenteel al een gratis proloog op die sequel, namelijk Lust from Beyond : Proloog. Het origineel heb ik wel op mijn lijstje staan om in een bundel of goedkope sale eens door te lopen dus eens kijken wat ze ervan terecht brengen.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:50 uur

geplaatst: vandaag om 23:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.