BloodRayne (2002)
Alternatieve titels: BloodRayne: Terminal Cut | BloodRayne: ReVamped
PlayStation 2 / Xbox / Nintendo GameCube / PC / Macintosh / PlayStation 3 / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One
Ontwikkeld door Terminal Reality en Big Boat
Uitgegeven door Majesco, Aspyr, Sony, Ziggurat en Limited Run
Rayne is een Dhampyr, half mens half vampier. Ze zoekt wraak, wraak op haar vampier vader die haar menselijke moeder vermoord heeft. Gewapend met 2 vlijmpscherpe zwaarden en tanden probeert ze haar doel te bereiken. Onderweg wachten haar een groot aantal monsters en zelfs mensen die een gevaar voor haar vormen.
Dit vond ik echt een bedroevend slechte game, schandalig lelijke graphics
Voor een game uit 2002 waren de graphics zeker niet slecht. Niet top, maar duidelijk beter dan gemiddeld.

De grapchics..alleh dan. Maar het spel had veel te bieden..over stelefoonkabels heen rennen, gave bossfights( vooral de eerste die gigantische gemuteerde spin in het moeras.
Die vrouwelijke nazi-officier die je in de gahaktmolen moest werken
zal mij ook lang bij blijven staan en als je op een gegeven moment de nazi's doodt komen hun hoofden je nog achterna in de barrakken.
Coole game dit.
Coole game dit.
Fijn dat iemand anders deze game ook eens hoog waardeert. Bloodrayne 2 is ook een aanrader

Dat is hij zeker Bombong.
Ik weet geen enkel negatief ding over deze game te vertellen,
alleen dat hij mij zo boeide dat ik hem in 1 keer heb uitgespeeld

en zeker nog 4 keer herspeeld!!

Het zag er mooi uit, veel bloed, en Rayne is een babe, maar het spel was gewoon saai, en klungelig.
Ik heb het over deel 2 he!

Goede game!
Niet veel onderbouwing voor een mening waarom...maar ben wel happy dat je de game super vind man.

Zelf ben ik nu voor een 5de gamebeurt van deze begonnen. 2 keer ps2, 2keer pc en nu voor de eerste keer op de XBOX en hij bevalt weer prima..na de teleurstelling van Ninja Gaiden..heb ik vol haat en woede me hier weer helemaal uitgeleefd op de vijand en ze (letterlijk) van frustratie in gehakt gechopped.

Ben wel blij dat BR je zo goed bevalt, zelfs een top10 plek!

Soms moet je je erbij neerleggen, dat je sommige dingen die 10/11 jaar geleden wel nog lukten en dat het nu niet meer gaat. Maar ik heb er vrede mee.

En Bloodrayne...het blijft voor mij een supergame..daarom ook in mijn top 10

die Nazi-officier bij je vandaan houden en daarna hem verslaan...net zoals altijd meer dan 5 keer erover doen...maar dat maakt het echt een vet spel...verhoog hem dan ook naar 5,0*!!
(Weet wel zeker dat ik hem nog vaker ga doen..alleen het einde van de game al....

Dus staat hij daar goed in mijn top 10.)

Eigenlijk vat die zin alles wel samen, bloodrayne heeft een concept dat uitermate geschikt is voor een game, een hoofdpersonage die bovendien erg gaaf is en een verhaal waar je als 'liefhebber van fout' toch zeker van zult genieten.
De game ziet er niet uit, dat mag duidelijk wezen, het voelt leeg en repetief aan, toch is het geweldig om te spelen en zul je het niet snel neerleggen, de simpele bloedzuigende gameplay is verslavend en werkt ondanks wat mankementen toch als een trein.
3.5* voor nu.

Ik vind de hoes er inderdaad erg intressant uitzien..
hahahha denk ij ook wat ik denk

Deel 2 nooit gespeeld jammer genoeg.

een vrouwelijke vampier die nazi's afmaakt, het zou zo van quintin tarantino afkomstig kunnen zijn.
Hoezo? Quentin Tarantino heeft toch nog nooit een film waarin een vampier voorkomt geregisseerd?

Reageerde alleen op het feit dat jij zegt dat Quentin zo'n film niet heeft geregisseerd, echter heeft hij er wel eens veel mee te maken dus complete bull shit was z'n opmerking niet, wel een beetje natuurlijk

Enigste film van hem die ik kan waarderen is "In The Name of the King".