187 Ride Or Die (2005)

Alternatieve titel: Street Riders

PlayStation 2 / Xbox / PlayStation Portable
Racing / Action
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Ubisoft en Virtuos
Uitgegeven door Ubisoft

Het is tijd voor jou om te racen voor je leven en jouw buurt te heroveren in deze Over-The-Top straatracer in South Central L.A. Bestuur meer dan 30 door jouw ''gepimde'' roadsters en race bolides. Verdedig je stratenblok met 14 illegale wapens in meer dan tien single - en multiplayer modes. Bouw bestuurder/schutter teams in co-op mode of blaas rivalen op in multiplayer splitscreen of online races.

Dacht dat deze titel toch iets leuker zou zijn. De game heeft wel een gedurfde kijk genomen, want nu kan je rijden en schieten tegelijk. De game heeft geen prachtige graphics, maar zijn ook niet bagger. De soundtrack vind ik niet bepaald super, maar de soundtrack is ook wel vrij kort. Het racen is gewoonweg veel van hetzelfde en soms moet je eens iets vervoeren binnen een bepaalde tijd. Er schuilt ook een flinterdun verhaaltje achter deze racer. De makers mochten er wat meer tijd ingestoken hebben, want deze game is niet slecht, maar ook niet super. Mijn cijfer: 2,5/5!

avatar van jaspertje3
Het is dan ook gemaakt als budget titel

avatar van Jorge-E
Toen ik er een preview van zag leek het een veelbelovende game. Heb hem nog nooit gespeeld. Is het een aanrader? Als ik zo naar de stemmen kijk...

Deze game is geen echte aanrader te noemen, maar nu zie je hem soms al in de winkelrekken liggen voor maar € 15.

avatar van jaspertje3
De introductieprijs bij de release was ook maar iets van 30 euro.

jaspertje3 schreef:
De introductieprijs bij de release was ook maar iets van 30 euro.
Dat is waar. Hoe komt dat eigenlijk??? De makers zelf vonden de game mischien ook niet super.

avatar van jaspertje3
Wat ik al eerder postte, is dat deze titel gewoon gemaakt is als goedkoop tussendoortje. Voor zowel de makers als de gamers!

avatar van ps3me
volgens mij was dit een hele hoge verwachting maar een ontzettende flop!

joeri592
nee, het schepte zeker geen hele hoge verwachtingen op maar lage verwachtingen

avatar van ps3me
In reviews werd dit spel meestal geprezen, maar goed de cijfers van nu scheppen een goed genoeg beeld.

gamelord
Vond deze niet slecht noch goed. Het racen werd geprobeerd om het stoerder eruit te laten zien.
De grapichs..alleh dan.
Maar ik heb me bij deze game niet verveeld, wel vaak geërgerd als ze je van die idiote parcours voorschotelden. Doel ik op de race via het riool, met die irritantie pilaren over het parcours en als je die voorbij was moest je nog eens snel tussen 2 muren heen driven. Wat ik toch ook wel leuk vond aan deze game was de slomo-movie als je een concurrent van de weg blaasde met je wapen..zag wel tof uit.

avatar van bryandejong
Het begin is matig maar einde wel vet