menu

Drawful 2 (2016)

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Nintendo Switch / Xbox One / PC / Macintosh / PlayStation 4
Party
multi player

Ontwikkeld door Jackbox
Uitgegeven door Jackbox

Het team dat de populaire partygames Fibbage, Quiplash en You Don't Know Jack bedacht, presenteert nu Drawful 2, een game met vreselijk slechte tekeningen en hilarische verkeerde antwoorden. Je gebruikt je smartphone of tablet om gekke en rare dingen te tekenen, zoals een “glas chips” of “dood door schuiftrompet”. De andere spelers moeten raden wat je probeert te tekenen, en dat worden dan de multiple-choice-opties voor de verkeerde antwoorden. Daarna probeert iedereen te raden wat het JUISTE antwoord is.

zoeken in:
avatar van centurion81
4,0
centurion81 (moderator)
Lijkt me geniaal dit! Goede ervaringen ook met Jackbox!

avatar van centurion81
4,0
centurion81 (moderator)
Leuke avond gehad net, vriend heeft deze op de PS4 en met Google Hangouts met 8 man dit spelen, potje bier erbij en lachen maar =)

avatar van Sinner
Oh damn. Hij was ergens op de PC gratis deze week en ik ben hem toen helemaal vergeten te downloaden. Op zich geen ramp maar nu was ik er wel weer benieuwd naar

avatar van Princess Piranha
Via Steam is het tot 11 april nog gratis te downloaden!

Gast
geplaatst: vandaag om 11:38 uur

geplaatst: vandaag om 11:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.