menu

Darkest Dungeon: The Color of Madness (2018)

mijn stem
geen stemmen

Android / Apple iOS / PC / Macintosh / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Nintendo Switch / Xbox One
RPG
single player

Ontwikkeld door Red Hook
Uitgegeven door Red Hook

In deze tweede uitbreiding voor Darkest Dungeon zijn buitenaardse wezens neergestort op Miller's Farm, aan de rand van de Hamlet. Verdwaal in tijd en ruimte en krijg te maken met eindeloze golven onmenselijke vijanden, terwijl je steeds dichter bij de crashlocatie van de komeet komt. Trotseer de onnatuurlijke kerker en bemachtig de schatten die diep in diens hart liggen. Maar pas op, de effecten van een alien encounter wegen zwaar op de zenuwen van de avonturiers.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=-ZkmC8ucFkI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van woeler82
Deze game is heel erg moeilijk ook al in de laagste level
Je moet engelen geduld hebben en heel veel geluk wil je dit spel uitspelen.
Moeilijke monsters duiken ineens op in de dungeon en voordat
je weet ben je de helden kwijt of allemaal
Ik heb 4 pogingen gedaan om het spel te spelen , het hoogste wat ik haalde was 44 runs en daarna had ik te weinig geld en symbolen
en de helft van mijn charakters die ik opgebouwd heb waren dood en bij de laatste run was ik al mijn helden dood, geen retreat

Deze moet je echt niet spelen, tenzij je een hardcore gamer bent

avatar van Sinner
Ik mis de tijd dat iedereen om het hardst riep 'Hah, een Nintendo Wii? Komt hier niet in huis! Want ik ben een HARDCORE gamer en dat ding heeft geen HARDCORE games'. Met meer dan enige superioriteit. En kijk eens wat hier nou het resultaat van is? Juist. Dit.

'Boehoe. Het spelletje houd mijn hand niet vast, er zijn te veel monstertjes, niet genoeg pijltjes of mijn mannetjes vallen om de haverklap in een put'. Nintendo was zijn tijd ver vooruit ?

Dat terzijde...aangezien de basisgame al geen walk-in-the-park is verwacht ik dit hier of bij de andere DLC ook niet echt.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:03 uur

geplaatst: vandaag om 10:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.