menu

Picross DS (2007)

mijn stem
3,65 (13)
13 stemmen

Nintendo DS
Puzzle
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Jupiter
Uitgegeven door Nintendo

Picross is een puzzel waar je een veld met vakjes moet invullen zodat je een plaatje krijgt. De enige manier om er achter te komen welk vakje je moet invullen is door middel van wegstrepen van opties. Elke rij en kolom heeft een code van één of meer getallen. Deze getallen geven aan hoeveel vakjes van die rij of kolom ingevuld moeten worden. Zo kun je door middel van het doorkruisen van rijen en kolommen er achter komen welke wel of niet ingevuld moeten worden. Picross DS bevat 300 puzzels. Daarnaast kun je er nog meer downloaden en ze zelf maken en delen met vrienden. Ook zit er "Daily Picross" bij: elke dag krijg je per oefening 5 puzzels om te trainen.

zoeken in:
avatar van davidov
4,0
Super verslavend single player spel en een ontiegelijk spannende multiplayer. Ik klinkt suf maar het is echt waanzinnig leuk gedaan. Een van de leukste multiplayer games op de DS. 4*

Ferre
Het is een spel voor 30 euro. Het is een simpel puzzelspel, maar het is gewoon heel erg leuk.

avatar van davidov
4,0
Ik heb m'n DS sinds 3 dagen weer terug van de fabriek en ben wederom non stop dit spel aan het spelen

avatar van Mart
4,0
Eén van de beste games op de DS. Wat een verslavend spel is dit zeg... Meer kan ik er niet over zeggen, je MOET het gewoon uitproberen!

3,0
Helemaal geweldig, inderdaad! Ook met meerdere spelers!

Het is echt bijzonder bevredigend om langzaam die plaatjes te zien verschijnen, en die simpele animaties zijn daarna de ultíeme beloning.

Overigens heb ik nog geen enkel spel gespeeld met betere schrikeffecten. Iedere keer dat ik het verkeerde hokje aankruis en het spel me daar met zo'n geluidje totaal onverwacht op wijst, schiet ik bijna het plafond door. Vreselijk!

3,5*

avatar van Caroline
4,0
Jeetje wat is dit verslavend zeg! Echt een heel leuk spel, in al zijn simpelheid. Kent iemand nog spelletjes voor de DS die hier enigszins op lijken?

Laat je niet afschrikken doordat het spel er een beetje suf uitziet, dit moet je gewoon geprobeerd hebben .

4*

joeri592
[quote]Caroline schreef:
Kent iemand nog spelletjes voor de DS die hier enigszins op lijken?

colour cross lijkt hier wel op

avatar van Cassevis
Ik heb de demo gespeeld. Volgens mij is dit veel te eentonig. Misschien dat er verder in het spel een paar leuke verassingen zitten maar dat lijkt me niet.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:57 uur

geplaatst: vandaag om 10:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.