menu

Smuggler's Run 2: Hostile Territory (2001)

mijn stem
3,50 (7)
7 stemmen

PlayStation 2
Racing
single player / multi player

Ontwikkeld door Rockstar
Uitgegeven door Rockstar

In deze racegame speel je een professionele smokkelaar. Op diverse locaties haal je pakketjes op om ze vervolgens op een andere plek af te leveren. Ondertussen zitten diverse partijen zoals politie, het leger en vliegtuigen achter je aan om je te stoppen. Maak gebruik van diverse wapens zoals olie en rook om je missie te voltooien.

zoeken in:
avatar van Hadouken
3,5
Moeilijk en vrij saai in singleplayer maar erg leuk in multiplayer. Lekker als kat en muis achter elkaar aan om pakketjes te verzamelen, waarbij je soms ook nog moet uitkijken voor bommen en mijnen. MotorStorm doet me af en toe terugdenken aan deze game.

3,5
Toch wel vele uren gespeeld dit spel. Jeugdige dingen als tikkertje en achtervolgertje werden dan ook vaak gespeeld in multiplayer mode. Heerlijk muziekje trouwens in russia.

Lexcoaster
In singleplayer inderdaad saai en lastig, maar in multiplayer redelijk leuk. 3*

Gast
geplaatst: vandaag om 20:23 uur

geplaatst: vandaag om 20:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.