Grachten Racer (2000)

Racing

Ontwikkeld door Davilex
Uitgegeven door Davilex

Race met volle snelheid door de meest bekende watersteden van Europa. Kies je eigen route door de één van de vele Amsterdamse grachten, vaar door het Canal Grande bij het Marco Polo plein of neem deel aan een gevaarlijke achtervolging onder de Rhialto Brug in Venetië.

avatar van waxs
Nog niet eens zo slecht als bijvoorbeeld de A2 Racer serie, vond het eingelijk best grappig. En verassend genoeg speelde het best goed.

Haha grachtenracer, een kennis had dit spel gebrand op een CD. Ik dacht steeds aan de speedboot achter uit 'Amsterdamned' toen ik dit speelde daarom vond ik het nogal stoer het was altijd leuk voor even want er gebeurde vrij weinig in dit spel. Toch een 3, puur sentiment.

avatar van arnevr
Zoo... dat spel vond ik vroeger best wel leuk ...

avatar van wiiplayer
niet zo slecht als hier staat

1,5
Dus direct maar 5 sterren..?

Goodfella_90 schreef:
Dus direct maar 5 sterren..?

ja leuk he

Obscure Thing
Best leuk eigenlijk 2.5.
heb me hier best mee vermaakt.

nee HAHA nu heb ik 0.5*** gegeven euhaaaaaaaaaaaaaaaah

avatar van sinterklaas
Ik heb me hier vroeger ook wel mee vermaakt. De locaties waren op zijn davilex's maar wel leuk genoeg. Het probleem is dat mijn computer altijd crashde door die davilex spellen.

avatar van sinterklaas
wiiplayer schreef:
euhaaaaaaaaaaaaaaaah

sinterklaas schreef:

sorry ik liet me even gaan

trekkergek
lol dit spel koop het WEl in plaats van wow
5***

Vroeger heb ik Grachtenrace vaak gespeelt.
Wat er zo leuk aan was als je een snelle boot had bijv die grijsachtige die je op het laatst krijgt en dat je 3 rondjes moest doen zoveel mogelijk een grote achterstand hebben en die boten helemaal het water indrukken met die raketwerpers.

avatar van Jim Carrey
Wat een vreselijk slecht spel, Ik snap niet zo goed wie hier verslaafd aan kan zijn, Niet echt Vermakelijk ook kortom : Niet erg indrukwekkend.

0.5*

avatar van Klaas-Jan
Ik heb me hier nog wel mee vermaakt toen ik 10 was

avatar van Tha Luz
Vond dit vroeger nog wel een best leuk spel dus geef ik het een 2.5

Ik speelde dit spel vroeger ook vrij vaak, was veel beter dan A2 Racer.

avatar van DarthSolidKevin
Ik vond dit vroeger ook heel leuk 2,5*

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Onzinberichten verwijderd.

Rhythm & Poetry
Dat ik dit spel momenteel speel is wel waar trouwens. Of ik zit wat achter het internet en soms ter ontspanning vaar ik Amsterdam - Amstel. Op zoek naar een nieuwe snelste tijd. Dit spel biedt gewoon wat ik wil, lekker makkelijk en na 10 minuten gaat het weer vervelen. Terug naar het internet dan.

Rhythm & Poetry
Vandaag nieuw record gevaren - Amsterdam Amstel duh - staat nu op 4.30.43. Het is aan mijn broer om dat record weer te verbeteren, wat hem natuurlijk nooit gaat lukken.

Rhythm & Poetry
Wat hem natuurlijk wel is gelukt, waarna ik zijn record weer verbrak. Enfin, de beste tijd is nu 4:28:26.

Ja Grachtenracer, dat is al weer lang terug, ik heb het toevallig naast me liggen en verrek t werkt ook nog op windows 7.

Ik heb zelf even wat experimenten gedaan en wat dll's gemaakt om het spel weer te laten werken, werkt trouwens ook op xp mijn eigen dll edit.

Verder leuk spel, maar wel saai voor de echte gamer is dit een 1 uurs vliegertje.

Xwigone

avatar van wolff
okal hou ik neit van boot spellen vond ik deze no aardig

2.5

Lexcoaster
Als kind eens gespeeld, jaren geleden. Ik vond het spel destijds niet bepaald boeiend..

avatar van KKOPPI
1,5
Ik kan me die frustraties nog al te goed herinneren toen ik dit speelde als een kind.

Autobahn
Dit vond ik toch altijd een vet spel! In plaats van racen met auto's race je nu met boten door de Amsterdamse grachten. Alleen jammer dat de besturing niet al te best was, maar ik heb me hiermee toch prima vermaakt.